Červená vína
Odrůda: | Merlot |
---|---|
Druh: | Zahraniční klasifikace | 13 % alkoholu |
Sladkost: | Suché (0-4 g/l) |
Oblast: |
Suché červené bulharské víno Merlot Reserve z vinařství Rousse, objem láhve 0,75 l, obsah alkoholu 13%, ročník 2009.
Ceny od:
159,- Kč
Koupit (láhev 1 láhev):
Odrůda: | Cuvee (směs) |
---|---|
Druh: | Zahraniční klasifikace | 13,5 % alkoholu |
Sladkost: | Suché (0-4 g/l) |
Oblast: |
Suché červené bulharské víno Rousse LS Merlot & Rubin z vinařství Rousse, objem láhve 0,75 l, obsah alkoholu 13,5%, ročník 2009.
Ceny od:
169,- Kč
Koupit (láhev 1 láhev):
Odrůda: | Cabernet Sauvignon |
---|---|
Druh: | Zahraniční klasifikace | 13 % alkoholu |
Sladkost: | Suché (0-4 g/l) |
Oblast: |
Suché červené bulharské víno Cabernet S. Reserve z vinařství Rousse, objem láhve 0,75 l, obsah alkoholu 13%, ročník 2009.
Ceny od:
159,- Kč
Koupit (láhev 1 láhev):
Odrůda: | Cuvee (směs) |
---|---|
Druh: | Zahraniční klasifikace | 13 % alkoholu |
Sladkost: | Suché (0-4 g/l) |
Oblast: |
Suché červené bulharské víno Pristis Perfect z vinařství Rousse, objem láhve 0,75 l, obsah alkoholu 13%, ročník 2009.
Ceny od:
299,- Kč
Koupit (láhev 1 láhev):
Odrůda: | Rulandské modré (Pinot Noir) |
---|---|
Druh: | Zahraniční klasifikace | 13 % alkoholu |
Sladkost: | Suché (0-4 g/l) |
Oblast: |
Suché červené bulharské víno Pristis Diverse z vinařství Rousse, objem láhve 0,75 l, obsah alkoholu 13%, ročník 2008.
Ceny od:
299,- Kč
Koupit (láhev 1 láhev):
Odrůda: | Merlot |
---|---|
Druh: | Zahraniční klasifikace | 13 % alkoholu |
Sladkost: | Suché (0-4 g/l) |
Oblast: |
Suché červené bulharské víno LS Merlot z vinařství Rousse, objem láhve 0,75 l, obsah alkoholu 13%, ročník 2009.
Ceny od:
169,- Kč
Koupit (láhev 1 láhev):
Odrůda: | Cabernet Sauvignon |
---|---|
Druh: | Zahraniční klasifikace | 13 % alkoholu |
Sladkost: | Suché (0-4 g/l) |
Oblast: |
Suché červené bulharské víno LS Cabernet Sauvignon z vinařství Rousse, objem láhve 0,75 l, obsah alkoholu 13%, ročník 2010.
Ceny od:
169,- Kč
Koupit (láhev 1 láhev):
(Položek: 7) | Stránky: 1 |
Doporučená teplota servírování červených vín
Lehčí, mladá a polosladká červená vína se servírují při teplotě 11 - 12 °C. Těžší, sladší a zralejší červená vína podáváme při teplotě 12 - 17 °C. Pří nízké teplotě (pod 12 °C) jsou červená vína uzavřená a kyselejší, bez aromatického vjemu. Při teplotě nad 16 °C vyniká u červených vína chuť alkoholu a hořkosti.
Vhodné kombinace červeného vína a jídla
Červená vína podáváme k tmavým masům, zvěřině, paštikám, grilovaným a uzeným masům a sýrům.